WithSecure Oyj on päättänyt toteuttaa osittaisjakautumisen, jossa yhtiön kuluttajatietoturvaliiketoiminta siirtyy uuteen F-Secure Oyj:ksi nimettävään pörssiyhtiöön, sekä hakea F-Secure Oyj:n osakkeiden listalleottoa

-- omx_ReleasedDate isempty --
 14.6.2022

-- omx_CategoryName isempty --
 Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

WithSecure Oyj – Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 

WithSecure Oyj on päättänyt toteuttaa osittaisjakautumisen, jossa yhtiön kuluttajatietoturvaliiketoiminta siirtyy uuteen F-Secure Oyj:ksi nimettävään pörssiyhtiöön, sekä hakea F-Secure Oyj:n osakkeiden listalleottoa

WithSecure Oyj
Pörssitiedote
14.6.2022 klo 17.00

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN OLISI SOVELTUVAN LAINSÄÄDÄNNÖN VASTAISTA

WithSecure Oyj (”WithSecure”) ilmoitti 17.2.2022, että WithSecuren hallitus on päättänyt ehdottaa WithSecuren kuluttajatietoturvaliiketoiminnan eriyttämistä ja hyväksynyt jakautumissuunnitelman (”Jakautumissuunnitelma”), jonka mukaisesti kaikki WithSecuren kuluttajatietoturvaliiketoimintaan liittyvät varat ja velat siirtyvät ilman selvitysmenettelyä osittaisjakautumisessa perustettavalle yhtiölle, jonka nimeksi otetaan F-Secure Oyj (”F-Secure”) (”Jakautuminen”). WithSecure ei purkaudu Jakautumisen seurauksena, ja se säilyttää yritystietoturvaliiketoimintaansa liittyvät varat ja velat. WithSecuren ylimääräinen yhtiökokous (”Ylimääräinen Yhtiökokous”) päätti 31.5.2022 hyväksyä Jakautumissuunnitelman ja Jakautumisen. Jakautuminen pannaan täytäntöön sinä päivänä, jona Jakautumisen täytäntöönpano rekisteröidään kaupparekisteriin (”Täytäntöönpanopäivä”). Suunniteltu Täytäntöönpanopäivä on 30.6.2022.

WithSecuren hallitus on tänään 14.6.2022 päättänyt ilmoittaa Jakautumisen täytäntöönpanosta kaupparekisteriin siten, että Täytäntöönpanopäivä olisi 30.6.2022. WithSecuren hallitus on myös päättänyt jättää huomenna 15.6.2022 hakemuksen F-Securen osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Kaupankäynnin F-Securen osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq Helsingin pörssilistalla arviolta 1.7.2022 kaupankäyntitunnuksella FSECURE (ISIN-tunnus: FI4000519236).

F-Securen uusien osakkeiden antaminen jakautumisvastikkeena WithSecuren osakkeenomistajille

Jakautumisen täytäntöönpanon yhteydessä WithSecuren osakkeenomistajat saavat jakautumisvastikkeena yhden (1) uuden F-Securen osakkeen jokaista omistamaansa WithSecuren osaketta kohden (”Jakautumisvastikeosakkeet”). Toisin sanoen Jakautumisvastikeosakkeet annetaan WithSecuren osakkeenomistajille heidän omistustensa mukaisessa suhteessa 1:1. Yhteensä 174 526 944 F-Securen osaketta annetaan WithSecuren osakkeenomistajille perustuen heidän arvo-osuustileilleen Täytäntöönpanopäivänä rekisteröityihin WithSecuren omistussuhteisiin.

Jakautumisvastikeosakkeet on tarkoitus rekisteröidä kaupparekisteriin 30.6.2022 ja WithSecuren osakkeenomistajien arvo-osuustileille Euroclear Finland Oy:n (”Euroclear Finland”) käytäntöjen mukaisesti arviolta 1.7.2022.

Edellyttäen, että WithSecuren Jakautumisen täytäntöönpano rekisteröidään kaupparekisteriin 30.6.2022, WithSecuren osakkeella viimeistään 30.6.2022 pörssissä tehty kauppa oikeuttaa Jakautumisvastikeosakkeisiin, mutta WithSecuren osakkeella 1.7.2022 tai sen jälkeen tehty kauppa ei enää oikeuta Jakautumisvastikeosakkeisiin. Kaikki WithSecuren osakkeilla viimeistään 30.6.2022 tehdyt kaupat, joita ei ole selvitetty kyseiseen päivään mennessä, selvitetään siten, että WithSecuren osakkeita tällaisilla kaupoilla hankkineet sijoittajat saavat selvityksessä sekä WithSecuren että F-Securen osakkeita. Kaupankäynnin WithSecuren osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq Helsingin pörssilistalla arviolta 1.7.2022.

Sovellettava arvopaperilainsäädäntö saattaa vaikuttaa Jakautumisvastikeosakkeiden antamiseen, myyntiin ja toimittamiseen WithSecuren osakkeenomistajille Suomen ulkopuolella. Jakautumisvastikeosakkeita ei ole rekisteröity eikä rekisteröidä Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti (”Yhdysvaltain Arvopaperilaki”) tai minkään Yhdysvaltain osavaltion arvopaperilainsäädännön mukaisesti (kuten Yhdysvaltain Arvopaperilain Regulation S -säännöksessä on määritelty), eikä niitä saa tarjota, myydä eikä toimittaa suoraan tai välillisesti Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltoihin ellei niitä ole rekisteröity Yhdysvaltain Arvopaperilain mukaisesti, paitsi Yhdysvaltain arvopaperilain rekisteröintivaatimuksia koskevan poikkeuksen nojalla tai transaktiossa, johon kyseisiä vaatimuksia ei sovelleta, ja mahdollisten sovellettavien minkä tahansa Yhdysvaltain osavaltion tai muun hallinnollisen alueen arvopaperilakien mukaisesti. Tämän rajoituksen noudattamatta jättäminen voi johtaa Yhdysvaltain Arvopaperilain tai muun sovellettavan arvopaperilain rikkomiseen.

WithSecure Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Laura Viita, Sijoittajasuhteiden johtaja, WithSecure Oyj
+358 50 487 1044
[email protected]

F-Secure lyhyesti

F-Secure on maailmanlaajuisesti toimiva suomalainen kyberturvallisuusyhtiö. F-Secure suunnittelee ja tarjoaa palkittuja tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan liittyviä tuotteita ja palveluita, jotka auttavat miljoonia kuluttajia suojautumaan verkkouhilta. F-Securen tarjoomaan kuuluu kattava valikoima tietoturvatuotteita ja palveluita, jotka liittyvät päätelaitteiden suojaukseen, yksityisyyden suojaamiseen, salasanojen hallintaan ja digitaalisen identiteetin suojaukseen sekä kuluttajien koko kodin ja kotiverkkoon yhdistettyjä laitteita suojaavaan reitittimen tietoturvaan. Pääosa F-Securen liikevaihdosta muodostuu tuotteiden ja palveluiden myymisestä sen kattavan ja maailmanlaajuisen kanavakumppaniverkoston kautta. Verkostoon kuuluu noin 170 kanavakumppania. Kanavakumppaneihin kuuluu muun muassa tietoliikennepalvelujen tarjoajia, jälleenmyyjiä, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä. Sen lisäksi, että F-Secure myy tuotteitaan Kanavakumppanien kautta, se myös tuo asiakkaiden saataville erillisiä ja kaikenkattavia tietoturvaratkaisuja erilaisten verkkokauppakanavien, kuten sovelluskauppojen ja oman verkkokauppansa kautta. F-Securella on toimistoja useissa kaupungeissa ympäri maailmaa, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

WithSecure lyhyesti

WithSecure on kyberturvallisuuden luotettava kumppani. Yritykset, IT-palveluntarjoajat, suurimmat rahoituslaitokset, teollisuusvalmistajat ja tuhannet viestintä- ja teknologiayritykset luottavat WithSecureen tuloksellisessa kyberturvallisuuden tekemisessä, joka mahdollistaa turvallisen liiketoiminnan. Tekoälypohjainen tuoteajattelu suojaamisessa varmistaa päätelaitteiden sekä pilvipalveluiden turvallisuuden. WithSecuren asiantuntijat käyttävät apuna WithSecuren älykkäitä uhkien tunnistus- ja vastaustyökaluja kyberhyökkäyksiin vastaamisessa ja uhkien ennakoinnissa. WithSecuren konsultit tekevät asiantuntijatyötä suuryritysten ja yrityskentän edelläkävijöiden kanssa rakentaakseen yhdessä yhteiskunnan kyberresilienssiä. WithSecuren yli 30 vuoden kokemus tietoturvasta ja teknologiasta on sen liiketoiminnan ydin, ja WithSecure rakentaa portfoliotaan kasvamaan joustavasti yhdessä kumppaneidensa kanssa.

TÄRKEÄÄ TIETOA

Tämä tiedote ei ole tarjous osakkeista Yhdysvalloissa, eikä sitä ole tarkoitettu levitettäväksi Yhdysvaltoihin tai Yhdysvalloissa tai missään muussa valtiossa, jossa tiedotteen jakelu olisi soveltuvien lakien vastaista. F-Secure Oyj:n tai WithSecure Oyj:n osakkeita ei ole rekisteröity eikä rekisteröidä Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (”Yhdysvaltain Arvopaperilaki”) mukaisesti, eikä niitä saa tarjota, myydä tai toimittaa Yhdysvaltoihin tai Yhdysvalloissa paitsi Yhdysvaltain arvopaperilain rekisteröintivaatimuksista säädetyn poikkeuksen nojalla tai transaktiossa, johon Yhdysvaltain arvopaperilain rekisteröintivaatimukset eivät sovellu.

Tämä tiedote ei ole F-Secure Oyj:n tai WithSecure Oyj:n antama tai niiden puolesta annettu tarjous myydä arvopapereita tai pyyntö saada tarjouksia ostaa arvopapereita.

Tiedotetta ei saa välittää, jakaa tai lähettää, suoraan tai epäsuorasti, kokonaan tai osittain Yhdysvalloissa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa tämän tiedotteen jakaminen rikkoisi sovellettavaa lakia tai määräyksiä tai vaatisi tällaisella lainkäyttöalueella rekisteröintiä tai toimilupaa. Tämän rajoituksen noudattamatta jättäminen voi johtaa Yhdysvaltain Arvopaperilain tai muun sovellettavan arvopaperilain rikkomiseen. Tämä tiedote ei ole jakautumis- ja listalleottoesite. Sijoittajia kehotetaan tutustumaan jakautumis- ja listalleottoesitteeseen, jossa esitetään kattavammat tiedot F-Secure Oyj:stä ja WithSecuresta sekä niiden osakkeista ja WithSecure Oyj:n osittaisjakautumisesta.

Tämä tiedote sisältää ”tulevaisuutta koskevia lausumia”, jotka perustuvat tämänhetkisiin suunnitelmiin, arvioihin, ennusteisiin ja odotuksiin, eivätkä ne ole takeita tulevasta tuloksesta. Ne perustuvat tiettyihin tällä hetkellä perusteltavissa oleviin odotuksiin ja oletuksiin, jotka saattavat osoittautua virheellisiksi. Osakkeenomistajien ei pitäisi tukeutua näihin tulevaisuutta koskeviin lausumiin. Lukuisat tekijät saattavat aiheuttaa sen, että F-Secure Oyj:n tai WithSecure Oyj:n todellinen liiketoiminnan tulos tai taloudellinen asema eroaa olennaisesti tulevaisuutta koskevissa lausumissa nimenomaisesti ilmaistusta tai niistä pääteltävissä olevasta liiketoiminnan tuloksesta tai taloudellisesta asemasta. F-Secure Oyj tai WithSecure Oyj tai mikään niiden lähipiiriin kuuluvista tahoista, neuvonantajista tai edustajista tai mikään muu taho ei ole velvollinen tarkastamaan, vahvistamaan tai julkaisemaan mitään muutoksia mihinkään tulevaisuutta koskeviin lausumiin, jotta niissä otettaisiin huomioon tämän tiedotteen päivämäärän jälkeiset tapahtumat tai olosuhteet.


-- omx_ContactDetails isempty --

-- omx_CompanyAddress isempty -- -- omx_CompanyAddress_value isempty --